Tuesday 21 October 2014

Urdu Recipe Of BHARAY HUWE TIMATAR In Urdu And English

Urdu Recipe Of BHARAY HUWE TIMATAR, PakMotion.Pk, English Recipe Of BHARAY HUWE TIMATAR,  pakmotion.pk ,  BHARAY HUWE TIMATAR, How To make BHARAY HUWE TIMATAR in Pakistan, Urdu Tutorial to make BHARAY HUWE TIMATAR, Pakmotion.pk, BHARAY HUWE TIMATAR Urdu recipe, cooking Tips, How To make BHARAY HUWE TIMATAR Urdu Recipe tutorial in Pakistan, Cooking recipes, Pakistan Cooking Recipes, Online Cooking Tip, online Cooking Recipes, Tasty Foods in Pakistan, How to make Tasty Foods in Pakistan, Recipes Of Tasty Food, Urdu Online Cooking Recipes, Pakistani Foods Urdu Recipes, How To make Pakistani foods, Pakistani Dishes. See much more recipes on PakMotion.pk.

Urdu Recipe Of BHARAY HUWE TIMATAR In Urdu 
اجزاء: 
  • ٹماٹر 4-5 
  • کیما ½ کلو 
  • ادرک لہسن کا پیسٹ 1 چمچ 
  • ہلدی پاؤڈر 1 عدد 
  • پسے ہوئے سرخ مرچ 1 چمچ 
  • NIGELLA بیج 1 عدد 
  • پتلی کٹی پیاز 1 
  • پسے ہوئے سبز مرچیں 4 
  • نیبو 4 
  • کری چند پتے 
  • ذائقہ نمک 
  • تیل 1 کپ 

طریقہ: 
سب سے پہلے 4-5 ٹماٹر دھو لیں اور اوپر سے اسے کاٹا اور مرکز سے گودا باہر لے. اب ایک پین میں کے طور پر ضرورت ½ کلو کیما، 1 چمچ ادرک لہسن پیسٹ، 1 عدد ہلدی پاؤڈر اور نمک شامل کریں اور کھانا پکانا. 
کیما کے پانی evaporates، تو 4 کٹی ہوئی سبز مرچ، 1 چمچ پسے ہوئے سرخ مرچیں، چند کری پتے، 1 پتلی کٹی پیاز، ٹماٹر کا گودا، 1 عدد NIGELLA بیج اور 2 چمچ تیل شامل کریں اور کھانا پکانا. 
پھر 4 نیبو (لیموں کا رس) شامل کریں اور دانت چنتا کے ساتھ اس کا احاطہ تو اسے ٹھنڈی اور ٹماٹر میں بھرنے اور. 
پھر ایک کڑاہی میں تیل گرم کریں اور پھر کیما پر پھیلانے کے بعد اس میں ٹماٹر ڈال دیا اور پھر اس کے بعد تھوڑا سا بھون. 5 سے 10 منٹ کے لئے ابالنا پر رکھ، مزیدار bharay huwe timatar تیار ہیں.
Picture:Urdu Recipe Of BHARAY HUWE TIMATAR

Urdu Recipe Of BHARAY HUWE TIMATAR In Urdu And English
INGREDIENTS:
  • Tomatoes 4-5
  • Mince  ½ kg
  • Ginger Garlic Paste 1 tbsp
  • Turmeric Powder 1 tsp
  • Crushed Red Chilies 1 tbsp
  • Nigella Seeds 1 tsp
  • Finely Chopped Onions 1
  • Crushed Green Chilies 4
  • Lemons 4
  • Curry Leaves  few
  • Salt to taste
  • Oil 1 cup

METHOD:
First wash 4-5 tomatoes and cut it from the top and take out the pulp from the center. Now in a pan add ½ kg mince, 1 tbsp ginger garlic paste, 1 tsp turmeric powder and salt as required and cook it.
When the water of the mince evaporates, then add 4 chopped green chilies, 1 tbsp crushed red chilies, few curry leaves, 1 finely chopped onions, tomato pulp, 1 tsp nigella seeds and 2 tbsp oil and cook it.
Then add 4 lemons (lemon juice) and cool it and fill it in the tomatoes and then cover it with the tooth picks.
Then heat oil in a frying pan and then put the tomatoes in it and then fry it a bit and then spread it on the mince. Put it on simmer for 5 to 10 minutes, Delicious bharay huwe timatar are ready.

0 comments: