Saturday 1 November 2014

Recipe Of JALFREZI MACARONI in Urdu And English

Urdu Recipe Of JALFREZI MACARONI, Restaurant style recipe JALFREZI MACARONI , PakMotion.Pk, English Recipe JALFREZI MACARONI, restaurant style JALFREZI MACARONI recipe,  pakmotion.pk ,  JALFREZI MACARONI, restaurant style JALFREZI MACARONI recipe, How To make JALFREZI MACARONI, restaurant style JALFREZI MACARONI recipe in Pakistan, Urdu Tutorial to make JALFREZI MACARONI, restaurant style JALFREZI MACARONI recipe, Pakmotion.pk, JALFREZI MACARONI, restaurant style JALFREZI MACARONI recipe Urdu recipe, cooking Tips, How To make JALFREZI MACARONI, restaurant style JALFREZI MACARONI recipe Urdu Recipe tutorial in Pakistan, Cooking recipes, Pakistan Cooking Recipes, Online Cooking Tip, online Cooking Recipes, Tasty Foods in Pakistan, How to make Tasty Foods in Pakistan, Recipes Of Tasty Food, Urdu Online Cooking Recipes, Pakistani Foods Urdu Recipes, How To make Pakistani foods, Pakistani Dishes. See much more recipes on PakMotion.pk

Recipe Of JALFREZI MACARONI in English
INGREDIENTS:
  1. Chicken Boneless 300g
  2. Capsicum (cut in large cubes)  1 large
  3. Tomato (cut in large cubes)  3 pcs
  4. Onion (cut in large cubes)  1 large
  5. Cooking Oil   8 tbsp
  6. Yogurt (whipped)   ½ cup
  7. Tomato paste   ½ cup
  8. Salt  1 tbsp
  9. Ginger (sliced)  2 tbsp
  10. Green Chili (sliced)  3 pcs
  11. And Bake Parlor Macaroni, Bake Parlor Masala Mix Sachet (inside the pack)

METHOD:
Boil pasta in salted boiling water for 5-7 minutes or till tender. Rinse under cold running water. Drain. Add 1 tbsp of oil to pasta, mix and set aside.
In a pan add remaining oil add chicken spice sachet and tomato paste for a minute.
Add 2 cups of water and bring it to boil cook for another 5 minutes.
Add yogurt, ginger, green chili and cook on high heat for 3 minutes.
Add capsicum, onion and tomato and cook for ½ minute. Remove and serve hot with pasta.
Recipe Of JALFREZI MACARONI 

Recipe Of JALFREZI MACARONI in Urdu
اجزاء: 
  • چکن میں Boneless 300G 
  • بڑے شملہ مرچ (بڑے کیوب میں کاٹ) 1 
  • ٹماٹر (بڑے کیوب میں کاٹ) 3 پی سیز 
  • بڑی پیاز (بڑی کیوب میں کاٹ) 1 
  • کھانا پکانے کے تیل 8 چمچ 
  • دہی (کیریئر Whipped) ½ کپ 
  • ٹماٹر پیسٹ ½ کپ 
  • نمک 1 tbsp 
  • ادرک (sliced ​​کے) 2 چمچ 
  • سبز مرچ (sliced ​​کے) 3 پی سیز 
  • اور پکانا پارلر باںکا، پکانا پارلر مصالحہ مکس Sachet کا (پیک کے اندر) 

طریقہ: 
5-7 منٹ کے لئے یا ٹینڈر تک نمکین ابلتے پانی میں پاستا ابلنا. ٹھنڈے پانی چلانے کے تحت کللا. نالی. ، پاستا کو تیل کی 1 چمچ شامل اختلاط اور ایک طرف رکھ دیا. 
ایک پین میں تیل کو ایک منٹ کے لئے چکن مسالا sachet کے اور ٹماٹر پیسٹ شامل کر باقی کا اضافہ. 
پانی کی 2 کپ شامل کریں اور مزید 5 منٹ کے لئے کھانا پکانا ابال لانے. 
دہی، ادرک، ہری مرچ شامل کریں اور 3 منٹ کے لئے اعلی گرمی پر کھانا پکانا. 
شملہ مرچ، پیاز اور ٹماٹر شامل کریں اور کے لئے ½ منٹ کھانا پکانا. ہٹا دیں اور پاستا کے ساتھ گرم خدمت.

0 comments: