Saturday 1 November 2014

Recipe Of Pepper Sauce Chicken in Urdu And English

Urdu Recipe Of Pepper Sauce Chicken, Restaurant style recipe Pepper Sauce Chicken , PakMotion.Pk, English Recipe Pepper Sauce Chicken, restaurant style Pepper Sauce Chicken recipe,  pakmotion.pk ,  Pepper Sauce Chicken, restaurant style Pepper Sauce Chicken recipe, How To make Pepper Sauce Chicken, restaurant style Pepper Sauce Chicken recipe in Pakistan, Urdu Tutorial to make Pepper Sauce Chicken, restaurant style Pepper Sauce Chicken recipe, Pakmotion.pk, Pepper Sauce Chicken, restaurant style Pepper Sauce Chicken recipe Urdu recipe, cooking Tips, How To make Pepper Sauce Chicken, restaurant style Pepper Sauce Chicken recipe Urdu Recipe tutorial in Pakistan, Cooking recipes, Pakistan Cooking Recipes, Online Cooking Tip, online Cooking Recipes, Tasty Foods in Pakistan, How to make Tasty Foods in Pakistan, Recipes Of Tasty Food, Urdu Online Cooking Recipes, Pakistani Foods Urdu Recipes, How To make Pakistani foods, Pakistani Dishes. See much more recipes on PakMotion.pk

Recipe Of Pepper Sauce Chicken in English
Ingredients:
  1. Chicken breast sliced ½ kg
  2. Corn flour 6 tablespoons
  3. Diced onion 1
  4. Peas and carrots 1 cup
  5. Oil for frying
  6. Hot steamed rice to serve 
For the Sauce:
  1. Oyster sauce 1/4 cup
  2. Soya sauce 1 tsp
  3. Black pepper 1 tsp
  4. White pepper 1/2 tsp

 Method:
Mix together sauce ingredients in a small bowl and set aside. Heat oil in wok. Place corn flour in a bowl and begin to dust chicken pieces, shaking off excess. Fry in hot oil in small batches until crispy and golden, about 2-3 minutes; drain.  Heat 1 tbsp oil in wok and stir-fry onion about 1 minute; add peas and carrots and cook another 30 seconds. Add sauce mixture to wok along with chicken pieces and stir to coat everything evenly. Serve at once with stir fried rice.
Recipe Of Pepper Sauce Chicken 

Recipe Of Pepper Sauce Chicken in Urdu
اجزاء: 
  • چکن بریسٹ ½ کلو قاش 
  • مکئی کا آٹا 6 چمچوں 
  • diced پیاز 1 
  • مٹر اور گاجر 1 کپ 
  • فراانگ کے لئے تیل 
  • گرم، ابلی ہوئے چاول کی خدمت کرنا 
 چٹنی کے لئے: 
  • شکتی کی چٹنی 1/4 کپ 
  • سویا ساس 1 عدد 
  • کالی مرچ 1 عدد 
  • سفید مرچ 1/2 عدد 

طریقہ: 
ایک چھوٹے سے کٹوری میں چٹنی اجزاء ایک دوسرے کے ساتھ ملائیں اور ایک طرف رکھ دیا. wok میں حرارت کے تیل. ایک کٹوری میں مکئی کا آٹا رکھیں اور زیادہ ملاتے ہوئے، چکن ٹکڑوں خاک کرنے کے لئے شروع. ھستا اور سنہری، کے بارے میں 2-3 منٹ تک چھوٹے بیچوں میں گرم تیل میں بھون. نالی. حرارت 1 چمچ wok میں تیل اور ہلچل-بھون پیاز کے بارے میں 1 منٹ؛ مٹر اور گاجر شامل کریں اور ایک اور 30 سیکنڈ کھانا پکانا. چکن کے ٹکڑے ٹکڑے کے ساتھ ساتھ ہیں wok اور یکساں طور پر کوٹ سب کچھ کرنے کے ہلچل چٹنی مرکب شامل کریں. ہلچل تلا ہوا چاول کے ساتھ ایک بار میں خدمت کرو.

0 comments: