Saturday 1 November 2014

Recipe Of BENGAN KA RAITA In Urdu And English

Urdu Recipe Of BENGAN KA RAITA, Restaurant style recipe BENGAN KA RAITA , PakMotion.Pk, English Recipe BENGAN KA RAITA, restaurant style BENGAN KA RAITA recipe,  pakmotion.pk ,  BENGAN KA RAITA, restaurant style BENGAN KA RAITA recipe, How To make BENGAN KA RAITA, restaurant style BENGAN KA RAITA recipe in Pakistan, Urdu Tutorial to make BENGAN KA RAITA, restaurant style BENGAN KA RAITA recipe, Pakmotion.pk, BENGAN KA RAITA, restaurant style BENGAN KA RAITA recipe Urdu recipe, cooking Tips, How To make BENGAN KA RAITA, restaurant style BENGAN KA RAITA recipe Urdu Recipe tutorial in Pakistan, Cooking recipes, Pakistan Cooking Recipes, Online Cooking Tip, online Cooking Recipes, Tasty Foods in Pakistan, How to make Tasty Foods in Pakistan, Recipes Of Tasty Food, Urdu Online Cooking Recipes, Pakistani Foods Urdu Recipes, How To make Pakistani foods, Pakistani Dishes. See much more recipes on PakMotion.pk

Recipe Of BENGAN KA RAITA In English
INGREDIENTS:
  1. Brinjal 4
  2. Fresh Milk 1 cup
  3. Yogurt  3 cups
  4. Sugar 1 tsp
  5. Corn Flour 1 tbsp
  6. Red Chilies 1 tbsp
  7. Ginger Garlic Paste 1 tbsp
  8. Salt  to taste
  9. INGREDIENTS FOT BHAGAR:
  10. Oil 1 cup
  11. Whole Red Chilies 6
  12. Curry leaves few
  13. Dry Fenugreek Leaves 4-5
  14. Cumin 1 tsp

METHOD:
Beat 2 cups yogurt, 1 tbsp corn flour, 1 tsp sugar and 1 cup fresh milk and mix it properly.
Now put 4 brinjals in a pan and deep fry them in heated oil and make them golden brown and then spread them.
Now take a pan and heat ½ cup oil and add 1 tbsp ginger garlic paste, 1 tbsp red chilies and salt to taste and cook it and add the fried bringals in it.
In a dish add yogurt and then a layer of masala mixed brinjals and then again a layer of yogurt.
In the end, heat 1 cup oil and add 1 tsp cumin, 6 whole red chilies, few curry leaves and 4-5 dry fenugreek leaves and fry them and prepare the bhagar and put it on the raita.
Recipe Of BENGAN KA RAITA

Recipe Of BENGAN KA RAITA In Urdu
اجزاء: 
  • بینگن 4 
  • تازہ دودھ 1 کپ 
  • دہی 3 کپ 
  • چینی 1 عدد 
  • مکئی کا آٹا 1 چمچ 
  • سرخ مرچیں 1 چمچ 
  • ادرک لہسن پیسٹ 1 چمچ 
  • ذائقہ نمک 
  • INGREDIENTS سوٹ BHAGAR: 
  • تیل 1 کپ 
  • پوری لال مرچیں 6 
  • سالن چند پتیوں 
  • خشک میتی پتے 4-5 
  • جیرا 1 عدد 

طریقہ: 
2 کپ دہی، 1 چمچ کارن فلور، 1 عدد چینی اور 1 کپ تازہ دودھ مارو اور اسے مناسب طریقے سے اختلاط. 
اب گرم تیل میں ایک پین اور گہری بھون انہیں میں 4 brinjals ڈال دیا اور انہیں گولڈن براؤن اور پھر ان میں پھیل گیا. 
اب ایک پین اور گرمی ½ کپ تیل لے اور ذائقہ اور اسے کھانا پکانا اور اس میں تلی ہوئی bringals شامل کرنے کی 1 چمچ ادرک لہسن کا پیسٹ، 1 چمچ سرخ مرچیں اور نمک شامل کریں. 
ایک ڈش میں دہی اور مسالا ملا brinjals کے اس وقت کے ایک پرت اور دہی کے اس وقت پھر سے ایک پرت کو شامل. 
آخر میں، گرمی کی 1 کپ تیل اور 1 عدد جیرا، 6 پورے سرخ مرچیں، چند سالن پتیوں اور 4-5 خشک میتی پتے شامل کریں اور ان کے بھون اور bhagar تیاری اور raita پر ڈال دیا.

0 comments: