Saturday 1 November 2014

Recipe Of Puffy mince flan In Urdu And English

Urdu Recipe Of Puffy mince flan, Restaurant style recipe Puffy mince flan , PakMotion.Pk, English Recipe Puffy mince flan, restaurant style Puffy mince flan recipe,  pakmotion.pk ,  Puffy mince flan, restaurant style Puffy mince flan recipe, How To make Puffy mince flan, restaurant style Puffy mince flan recipe in Pakistan, Urdu Tutorial to make Puffy mince flan, restaurant style Puffy mince flan recipe, Pakmotion.pk, Puffy mince flan, restaurant style Puffy mince flan recipe Urdu recipe, cooking Tips, How To make Puffy mince flan, restaurant style Puffy mince flan recipe Urdu Recipe tutorial in Pakistan, Cooking recipes, Pakistan Cooking Recipes, Online Cooking Tip, online Cooking Recipes, Tasty Foods in Pakistan, How to make Tasty Foods in Pakistan, Recipes Of Tasty Food, Urdu Online Cooking Recipes, Pakistani Foods Urdu Recipes, How To make Pakistani foods, Pakistani Dishes. See much more recipes on PakMotion.pk

Recipe Of Puffy mince flan In English
Ingredients
  1. Puff pastry 250 gm
  2. Bhuna keema 2 cups
  3. Boiled eggs 4
  4. Coriander leaves 1 tbsp
  5. Green chilies chopped 2
  6. Allspice ½ tsp
  7. Ingredients for white sauce
  8. Butter 1 ounce
  9. Flour 1 tbsp heaped
  10. Milk 1 cup
  11. Salt, pepper, mustard ½ tsp each

Method
Roll the puff pastry very thin line the pie dish with half of the rolled pastry, make chat pata bhuna keema with very little oil make white sauce with all the given ingredients, mix in the prepared mince, also add in chopped boiled eggs, chopped green chilies and coriander leaves, allspice, pour this filling on the rolled pastry, cover with remaining rolled pastry, brush with beaten egg, bake in a pre-heated oven on 200 degree C for 20 minutes.
Recipe Of Puffy mince flan

Recipe Of Puffy mince flan In Urdu
اجزاء 
  • پف پیسٹری 250 گرام 
  • Bhuna keema 2 کپ 
  • ابلی انڈے 4 
  • دنیا 1 چمچ چھوڑ دیتا ہے 
  • سبز مرچیں 2 کٹی 
  • allspice کو ½ عدد 
  • سفید چٹنی کے لئے اجزاء 
  • مکھن 1 ونس 
  • آٹا 1 چمچ میں اضافہ 
  • دودھ 1 کپ 
  • نمک، ہر ایک عدد کالی مرچ، سرسوں ½ 

طریقہ  
سبز کاٹ، کٹی ابلی انڈے میں شامل بھی، تیار کیما میں اختلاط،، پف پیسٹری بہت پتلی لکیر نافذ پیسٹری کی نصف کے ساتھ پائی ڈش رول تمام دیئے گئے اجزاء کے ساتھ سفید چٹنی بنانے کے بہت کم تیل کے ساتھ چیٹ پاٹا bhuna keema بنانے مرچیں اور دنیا پتیوں، allspice کو،، نافذ پیسٹری یہ بھرنے ڈال، 20 منٹ کے لئے 200 ڈگری سی پر ایک پہلے سے گرم تندور میں پیسٹری، مارا پیٹا گیا انڈے کے ساتھ برش، پکانا لڑھکا باقی کے ساتھ احاطہ.

0 comments: