Saturday 1 November 2014

Recipe Of Aaty Kay Laddu in Urdu In English

Urdu Recipe Of Aaty Kay Laddu, Restaurant style recipe Aaty Kay Laddu , PakMotion.Pk, English Recipe Aaty Kay Laddu, restaurant style Aaty Kay Laddu recipe,  pakmotion.pk ,  Aaty Kay Laddu, restaurant style Aaty Kay Laddu recipe, How To make Aaty Kay Laddu, restaurant style Aaty Kay Laddu recipe in Pakistan, Urdu Tutorial to make Aaty Kay Laddu, restaurant style Aaty Kay Laddu recipe, Pakmotion.pk, Aaty Kay Laddu, restaurant style Aaty Kay Laddu recipe Urdu recipe, cooking Tips, How To make Aaty Kay Laddu, restaurant style Aaty Kay Laddu recipe Urdu Recipe tutorial in Pakistan, Cooking recipes, Pakistan Cooking Recipes, Online Cooking Tip, online Cooking Recipes, Tasty Foods in Pakistan, How to make Tasty Foods in Pakistan, Recipes Of Tasty Food, Urdu Online Cooking Recipes, Pakistani Foods Urdu Recipes, How To make Pakistani foods, Pakistani Dishes. See much more recipes on PakMotion.pk

Recipe Of Aaty Kay Laddu in English
Recipe for Aaty Kay Laddu can be prepared in 30 minutes and serves 2-4 people. Recipe Ingredients Wheat flour ½ kg Semolina 250 gm Ghee ¾ cup Water to knead Fried edible gum 250 gm chopperized Almonds chopped 50 gm Pistachio chopped 50 gm Caster sugar 1 cup Poppy seeds 1 tbsp Melted ghee about 2 cups Green cardamom grinded 2 tsp Mace grinded ½ tsp Nutmeg grinded ½ tsp Recipe Method In a bowl mix together wheat flour and semolina add in ¾ cup ghee, mix slightly knead to a smooth dough with Luke warm water, leave aside for 1 hour then make into muthias and deep fry on slow flame for 15 minutes till light golden, remove, cool and chopperize. Then add to it fried and choppered gond, chopped almonds and pistachio, caster sugar, poppy seeds, about 2 cups melted ghee, grinned green cardamom, nutmeg and mace, mix all well, make into laddus, role in desiccated coconut and serve.
Recipe Of Aaty Kay Laddu 
Recipe Of Aaty Kay Laddu in Urdu
Aaty Kay میں سے Laddu لئے ہدایت 30 منٹ میں تیار کیا اور 2-4 لوگوں کی خدمت کرتا ہے کیا جا سکتا ہے. ہدایت کے اجزاء گندم کا آٹا ½ فرائیڈ خوردنی گم 250 گرام بادام 50 GM پستا گرین الائچی 2 عدد چینی grinded کر grinded کر تقریبا 2 کپ 50 GM ڑلائیکار چینی 1 کپ پوست کے بیج 1 چمچ پگھلا گھی کٹی کٹی chopperized ساننا 250 گرام گھی ¾ کپ پانی سوجی کلوگرام ½ عدد جائفل پھر لئے سست شعلے پر muthias اور گہری بھون میں بنانے کے ایک دوسرے کے ساتھ گندم کے آٹے اور سوجی، قدرے لیوک گرم پانی کے ساتھ ایک ہموار آٹا ساننا اختلاط، میں ¾ کپ گھی شامل 1 گھنٹے کے لئے ایک طرف رکھ کر ایک کٹوری مکس میں ½ عدد ہدایت طریقہ grinded کر 15 منٹ ہلکے سنہری تک،، ٹھنڈی اور chopperize ہٹانے. یہ، کٹی بادام اور پستا، ڑلائیکار چینی، پوست کے بیج تلی ہوئی اور gond chopperized پھر، laddus میں بنانے کے، سب کچھ ٹھیک desiccated ناریل میں کردار ملا اور خدمت کریں،، کے بارے میں 2 کپ، گھی پگھلا سبز الائچی، جائفل اور چینی grinded کر شامل.

0 comments: