Saturday 1 November 2014

Recipe Of Chocolate soufflé In Urdu And English

Urdu Recipe Of Chocolate soufflé, Restaurant style recipe Chocolate soufflé , PakMotion.Pk, English Recipe Chocolate soufflé, restaurant style Chocolate soufflé recipe,  pakmotion.pk ,  Chocolate soufflé, restaurant style Chocolate soufflé recipe, How To make Chocolate soufflé, restaurant style Chocolate soufflé recipe in Pakistan, Urdu Tutorial to make Chocolate soufflé, restaurant style Chocolate soufflé recipe, Pakmotion.pk, Chocolate soufflé, restaurant style Chocolate soufflé recipe Urdu recipe, cooking Tips, How To make Chocolate soufflé, restaurant style Chocolate soufflé recipe Urdu Recipe tutorial in Pakistan, Cooking recipes, Pakistan Cooking Recipes, Online Cooking Tip, online Cooking Recipes, Tasty Foods in Pakistan, How to make Tasty Foods in Pakistan, Recipes Of Tasty Food, Urdu Online Cooking Recipes, Pakistani Foods Urdu Recipes, How To make Pakistani foods, Pakistani Dishes. See much more recipes on PakMotion.pk

Recipe Of Chocolate soufflé In English
Ingredients
  1. Milk   1 cup
  2. Eggs 4 separated
  3. Sugar    3 + 3 ounce
  4. Coco powder 1 tbsp heaped
  5. Gelatin powder   2 tbsp
  6. Water ¼ cup
  7. Vanilla essence ½ tsp
  8. Fresh cream whipped   8 ounces

Method
In a pan mix 4 egg yolks with 3 ounces of sugar, 1 tbsp coco powder and 1 cup milk cook on low flame stirring continuously till mixture thick, remove add in dissolved 2 tbsp gelatin and ½ tsp vanilla essence, beat egg white very stiff with reaming 3 ounces of caster sugar and very lightly fold in the chocolate custard, also fold in the 8 ounces whipped cream, mix all very lightly, set in a mold for 2 hours in freezer. Remove in a serving platter decorate with fresh cream.
Recipe Of Chocolate soufflé

Recipe Of Chocolate soufflé In Urdu
اجزاء 
  • دودھ 1 کپ 
  • انڈے 4 الگ 
  • شوگر 3 + 3 ونس 
  • کوکو پاؤڈر 1 چمچ میں اضافہ 
  • جلیٹن پاؤڈر 2 چمچ 
  • پانی ¼ کپ 
  • ونیلا جوہر ½ عدد 
  • تازہ کریم 8 ونس کوڑے 

طریقہ نمبر 
ایک پین مکس میں 3 چینی کی ونس، 1 چمچ کوکو پاؤڈر اور 1 کپ دودھ کے ساتھ 4 انڈے yolks موٹی مرکب تک مسلسل stirring کم شعلے پر کھانا پکانا، تحلیل 2 چمچ جلیٹن اور ½ عدد ونیلا جوہر میں شامل، کو ہٹانے، کے ساتھ بہت سخت انڈے کی سفید سے شکست دی ڑلائیکار چینی کے 3 ونس reaming کے اور بہت ہلکے سے فریزر میں 2 گھنٹے کے لئے ایک مولڈ میں مقرر، بہت ہلکے تمام اختلاط، کریم whipped 8 ونس میں گنا بھی، چاکلیٹ کسٹرڈ میں گنا. تازہ کریم کے ساتھ سجانے کے ایک حاضر سروس تالی میں ہٹائیں.

0 comments: