Tuesday 28 October 2014

Recipe Of Chicken crumb roll In Urdu And English

Urdu Recipe Of Chicken crumb roll, Restaurant style recipe Chicken crumb roll , PakMotion.Pk, English Recipe Chicken crumb roll, restaurant style Chicken crumb roll recipe,  pakmotion.pk ,  Chicken crumb roll, restaurant style Chicken crumb roll recipe, How To make Chicken crumb roll, restaurant style Chicken crumb roll recipe in Pakistan, Urdu Tutorial to make Chicken crumb roll, restaurant style Chicken crumb roll recipe, Pakmotion.pk, Chicken crumb roll, restaurant style Chicken crumb roll recipe Urdu recipe, cooking Tips, How To make Chicken crumb roll, restaurant style Chicken crumb roll recipe Urdu Recipe tutorial in Pakistan, Cooking recipes, Pakistan Cooking Recipes, Online Cooking Tip, online Cooking Recipes, Tasty Foods in Pakistan, How to make Tasty Foods in Pakistan, Recipes Of Tasty Food, Urdu Online Cooking Recipes, Pakistani Foods Urdu Recipes, How To make Pakistani foods, Pakistani Dishes. See much more recipes on PakMotion.pk

Recipe Of Chicken crumb roll In English
Ingredients for roll:
  1. Flour   1 ½ cup
  2. Egg    1
  3. Salt   ½ tsp
  4. Water as required to make batter
  5. Oil  for frying
  6. Bread crumbs as required
  7. Eggs    2

Ingredients for filling
  1. Chicken mince  250 gm
  2. Onion chopped   2 tbsp
  3. Ginger garlic  1 tsp
  4. Oil spice ½ tsp
  5. Salt   1 tsp
  6. Black pepper   1 tsp
  7. Chat masala   ½ tsp

Coriander leaves and green chilies chopped
Method for mince
Heat oil fry chopped onion till soft, add mince with ginger garlic, salt and black pepper, cover and cook on low flame, till mince tender, add in allspice, chat masala, chopped coriander and green chilies.
Method for roll:
Mix together flour, salt and egg, make into a thin batter using water as required, make into thin pan cakes, fill with chicken filling, roll tightly, dip in beaten eggs, roll in bread crumbs, shallow fry golden brown.
Recipe Of Chicken crumb roll 

Recipe Of Chicken crumb roll In Urdu
رول کے لئے اجزاء 
  1. آٹا 1 ½ کپ 
  2. انڈا 1 
  3. نمک ½ عدد 
  4. بلے باز کرنے کے لئے ضروری کے طور پر پانی 
  5. فراانگ کے لئے تیل 
  6. روٹی crumbs کے طور پر ضرورت 
  7. انڈے 2 

بھرنے کے لئے اجزاء 
  1. چکن کیما 250 گرام 
  2. پیاز 2 چمچ کٹی 
  3. ادرک لہسن 1 عدد 
  4. تیل مسالا ½ عدد 
  5. نمک 1 عدد 
  6. کالی مرچ 1 عدد 
  7. چیٹ مسالا ½ عدد 
  8. دنیا پتیوں اور سبز مرچیں کٹی 

کیما کے لئے طریقہ کار 
حرارت کے تیل بھون مسالا، کٹی دنیا اور سبز مرچیں چیٹ، ادرک لہسن، نمک اور کالی مرچ، کا احاطہ کے ساتھ بنا کر بولنا شامل کریں اور کم شعلے پر کھانا پکانا، کیما ٹینڈر تک، allspice کو میں شامل، نرم تک پیاز کٹی. 
رول کے لئے طریقہ کار 
، مضبوطی پیٹا انڈے میں ڈپ، روٹی crumbs، اتلی بھون گولڈن براؤن میں رول رول،، پتلی پین کیک میں بنانے کے، کے طور پر ضرورت پانی استعمال ایک پتلی بلے میں بنانے، آٹا، نمک اور انڈے ایک ساتھ ملائیں چکن بھرنے کے ساتھ بھرنے.

0 comments: