Monday 27 October 2014

Recipe Of Brownie Flan In Urdu And English

Urdu Recipe Of Brownie Flan, Restaurant style recipe Brownie Flan , PakMotion.Pk, English Recipe Brownie Flan, restaurant style Brownie Flan recipe,  pakmotion.pk ,  Brownie Flan, restaurant style Brownie Flan recipe, How To make Brownie Flan, restaurant style Brownie Flan recipe in Pakistan, Urdu Tutorial to make Brownie Flan, restaurant style Brownie Flan recipe, Pakmotion.pk, Brownie Flan, restaurant style Brownie Flan recipe Urdu recipe, cooking Tips, How To make Brownie Flan, restaurant style Brownie Flan recipe Urdu Recipe tutorial in Pakistan, Cooking recipes, Pakistan Cooking Recipes, Online Cooking Tip, online Cooking Recipes, Tasty Foods in Pakistan, How to make Tasty Foods in Pakistan, Recipes Of Tasty Food, Urdu Online Cooking Recipes, Pakistani Foods Urdu Recipes, How To make Pakistani foods, Pakistani Dishes. See much more recipes on PakMotion.pk.

Recipe Of Brownie Flan In Urdu
بیس کے لئے اجزاء :
  1. مکھن 4 ونس 
  2. ڑلائیکار چینی 2 ونس 
  3. آٹا 8 ونس 
  4. انڈا 1 جردی 
  5. کے طور پر ضرورت ٹھنڈا پانی 

بیس کے لئے طریقہ کار: 
180 ڈگری سی پر 20 منٹ کے لئے ایک preheated تندور میں، کانٹا کے ساتھ پکانا چوبن، یہ ایک 8 انچ پائی پلیٹ میں پھیل ٹھنڈا پانی کے ساتھ ساننا روٹی crumbs،، سے ملتا ہے جب تک آٹا مرکب میں شامل ایک ساتھ کریمی تک مکھن اور ڑلائیکار چینی مارو 

براانی کے لئے اجزاء :
  1. مکھن 6 ونس 
  2. چاکلیٹ 200 GM 
  3. انڈے 3 
  4. ونیلا 1 عدد 
  5. آٹا 1 کپ 
  6. چاکلیٹ چپ 1 کپ 
  7. چینی 1 ¼ کپ 

طریقہ :
ایک چٹنی پین میں ونیلا جوہر، نمک اور آٹے کی چوٹکی شامل، آہستہ آہستہ مار اچھی طرح ایک وقت میں انڈے 1 میں اضافہ شروع، اختلاط، ڑلائیکار چینی میں اضافہ، ایک کٹوری میں ہٹانے، مکھن اور چاکلیٹ پگھلا دیتا جب تک، کھانا پکانے چاکلیٹ، مکھن شامل پگھل، ، بھی چاکلیٹ چپس شامل، اچھی طرح سے گنا سیٹ تک 40 منٹ کے لئے ایک preheated تندور میں چند چاکلیٹ چپس، پکانا کے ساتھ کی بنیاد اور سب سے اوپر پر ڈال، ٹھنڈا، ہٹانے، icing چینی کے ساتھ دھول، wedges میں کاٹا اور خدمت.
Recipe Of Brownie Flan
Recipe Of Brownie Flan In English
Ingredients for base

  1. Butter  4 ounce
  2. Caster sugar      2 ounce
  3. Flour    8 ounce
  4. Egg yolk     1
  5. Chilled water    as required

Method for base

Beat butter and caster sugar together till creamy add in flour mix till it resembles bread crumbs, knead with chilled water, spread in a 8 inch pie plate, prick with fork, bake in a preheated oven for 20 minutes on 180 degree C.
Ingredients for brownie

  1. Butter   6 ounces
  2. Chocolate     200 gm
  3. Eggs   3
  4. Vanilla  1 tsp
  5. Flour  1 cup
  6. Chocolate chip 1 cup
  7. Sugar 1 ¼ cup

Method
In a sauce pan add cooking chocolate, butter, melt till butter and chocolate melts, remove in a bowl add in caster sugar, mix, gradually start adding in eggs 1 at a time beating well, add vanilla essence, pinch of salt and flour, fold well, also add chocolate chips, pour on the base and top with few chocolate chips, bake in a preheated oven for 40 minutes until set, remove, cool, dust with icing sugar, cut into wedges and serve.

0 comments: