Friday 24 October 2014

Recipe Of Hyderabadi laal chicken In Urdu And English

(حیدرآبادی Laal کی چکن) Urdu Recipe Of Hyderabadi laal chicken, Restaurant style recipe Hyderabadi laal chicken , PakMotion.Pk, English Recipe Hyderabadi laal chicken, restaurant style Hyderabadi laal chicken recipe,  pakmotion.pk ,  Hyderabadi laal chicken, restaurant style Hyderabadi laal chicken recipe, How To make Hyderabadi laal chicken, restaurant style Hyderabadi laal chicken recipe in Pakistan, Urdu Tutorial to make Hyderabadi laal chicken, restaurant style Hyderabadi laal chicken recipe, Pakmotion.pk, Hyderabadi laal chicken, restaurant style Hyderabadi laal chicken recipe Urdu recipe, cooking Tips, How To make Hyderabadi laal chicken, restaurant style Hyderabadi laal chicken recipe Urdu Recipe tutorial in Pakistan, Cooking recipes, Pakistan Cooking Recipes, Online Cooking Tip, online Cooking Recipes, Tasty Foods in Pakistan, How to make Tasty Foods in Pakistan, Recipes Of Tasty Food, Urdu Online Cooking Recipes, Pakistani Foods Urdu Recipes, How To make Pakistani foods, Pakistani Dishes. See much more recipes on PakMotion.pk.
Recipe Of Hyderabadi laal chicken In Urdu 
اجزاء :
  • چکن 1 کلو 16 ٹکڑے ٹکڑے 
  • دہی 1 کپ 
  • ٹماٹر puree 2 چمچ 
  • براؤن پیاز کچل ½ کپ 
  • ادرک لہسن پیسٹ 1 چمچ 
  • نمک 1 ½ عدد 
  • مرچ پاؤڈر 2 عدد heaped پر 
  • ہلدی ½ عدد 
  • سفید زیرہ بنا ہوا اور 1 عدد پسا ہوا 
  • allspice کو 1 عدد 
  • اورینج رنگ چوٹکی 
  • پوری مخلوط مصالحے 1 چمچ 
  • ٹکسال کاٹ ½ کپ چھوڑ دیتا ہے 
  • کری مٹھی بھر چھوڑ دیتا ہے 
  • سبز مرچیں 6 sliced ​​کے 
  • سیاہ جیرا 1 عدد 

طریقہ :
2 گھنٹے، گرمی کے لئے سب سے بڑھ کے ساتھ چکن کی marinate ½ کپ تیل 6 بڑے سبز مرچ کاٹ دو، مٹھی بھر کڑھی پتے، ½ عدد سیاہ جیرا، قدرے بھون مسالیدار شامل کریں چکن، احاطہ کرتا شامل کریں اور 30 ​​منٹ کے لئے کھانا پکانا.
Picture:Recipe Of Hyderabadi laal chicken
Recipe Of Hyderabadi laal chicken In English
Ingredients:
  • Chicken 1 kg 16 pieces
  • Yogurt 1 cup
  • Tomato puree 2 tbsp
  • Brown onion crushed ½ cup
  • Ginger garlic paste 1 tbsp
  • Salt 1 ½ tsp
  • Chili powder 2 tsp heaped
  • Turmeric ½ tsp
  • White cumin roasted and crushed 1 tsp
  • Allspice 1 tsp
  • Orange color pinch
  • Whole mixed spices 1 tbsp
  • Mint leaves ½ cup chopped
  • Curry leaves handful
  • Green chilies 6 sliced
  • Black cumin seeds 1 tsp

Method:
Marinate chicken with all above for 2 hours, heat ½ cup oil add 6 big green chili slice, handful curry leaves, ½ tsp black cumin seeds, slightly fry add marinated chicken, cover and cook for 30 minutes.

0 comments: