Monday 27 October 2014

Recipe Of SWEET AND SOUR FISH In Urdu And English

Urdu Recipe Of SWEET AND SOUR FISH, Restaurant style recipe SWEET AND SOUR FISH , PakMotion.Pk, English Recipe SWEET AND SOUR FISH, restaurant style SWEET AND SOUR FISH recipe,  pakmotion.pk ,  SWEET AND SOUR FISH, restaurant style SWEET AND SOUR FISH recipe, How To make SWEET AND SOUR FISH, restaurant style SWEET AND SOUR FISH recipe in Pakistan, Urdu Tutorial to make SWEET AND SOUR FISH, restaurant style SWEET AND SOUR FISH recipe, Pakmotion.pk, SWEET AND SOUR FISH, restaurant style SWEET AND SOUR FISH recipe Urdu recipe, cooking Tips, How To make SWEET AND SOUR FISH, restaurant style SWEET AND SOUR FISH recipe Urdu Recipe tutorial in Pakistan, Cooking recipes, Pakistan Cooking Recipes, Online Cooking Tip, online Cooking Recipes, Tasty Foods in Pakistan, How to make Tasty Foods in Pakistan, Recipes Of Tasty Food, Urdu Online Cooking Recipes, Pakistani Foods Urdu Recipes, How To make Pakistani foods, Pakistani Dishes. See much more recipes on PakMotion.pk.

Recipe Of SWEET AND SOUR FISH In Urdu
اجزاء: 
  1. پورے مچھلی (1/2 کلو) 1 
  2. جرمن مرچیں 4 
  3. نیبو پتے 6 
  4. باریک کٹی ادرک 2 عدد 
  5. پتلی کٹی لہسن 2 عدد 
  6. تیل 2 چمچ 
چٹنی کے لئے اجزاء: 
  1. تیل 1 چمچ 
  2. نیبو کا رس 4 چمچ 
  3. میٹھی مرچ کی چٹنی 4 چمچ 
  4. مچھلی کی چٹنی 2 چمچ 

طریقہ: 
چٹنی بنانے کے لئے 1 چمچ تیل، 4 چمچ نیبو کا رس، 4 چمچ میٹھی مرچ کی چٹنی اور 2 چمچ مچھلی کی چٹنی شامل کریں اور اسے ملا اور پھر 2 منٹ کے لئے کھانا پکانا. چٹنی تیار ہے. 
اب مچھلی دھونا اور اس پر کٹوتیوں ڈال. 
ایک کٹوری میں باریک کٹی ادرک اور ½ tsp نمک عدد 2 چمچ تیل، 4 لانگ کاٹ جرمن مرچیں، 6 نیبو پتیوں، 2 عدد باریک کٹی لہسن، 2 اضافہ کریں اور اسے مناسب طریقے سے اختلاط اور مچھلی میں اس کو بھرنے. بھی مچھلی پر ڈال دیا. 
اب ایک تندور پروف ڈش میں 200C پر 15 سے 20 منٹ کے لئے پکانا. 
اب 10 منٹ کے لئے ایک گرل تندور میں گرل یہ اور چٹنی کے ساتھ اس کی خدمت.
Recipe Of SWEET AND SOUR FISH

Recipe Of SWEET AND SOUR FISH In English
INGREDIENTS:

  1. Whole Fish (1/2 kg)      1
  2. German Chilies      4
  3. Lemon Leaves         6
  4. Finely Chopped Ginger        2 tsp
  5. Finely Chopped Garlic       2 tsp
  6. Oil      2 tbsp

INGREDIENTS FOR SAUCE:

  1. Oil        1 tbsp
  2. Lemon Juice     4 tbsp
  3. Sweet Chili Sauce    4 tbsp
  4. Fish Sauce    2 tbsp

METHOD:
For making sauce add 1 tbsp oil, 4 tbsp lemon juice, 4 tbsp sweet chili sauce and 2 tbsp fish sauce and mix it and then cook for 2 minutes. Sauce is ready.
Now wash the fish and put cuts on it.
In a bowl add 2 tbsp oil, 4 long cut german chilies, 6 lemon leaves, 2 tsp finely chopped garlic, 2 tsp finely chopped ginger and ½ tsp salt and mix it properly and fill it in the fish. Also put it on the fish.
Now bake it for 15 to 20 minutes on 200C in an oven proof dish.
Now grill it in a grill oven for 10 minutes and serve it with sauce.

0 comments: