Monday 20 October 2014

Recipe Of Haryali Chicken Karahi in Urdu And English(ہریالی چکن Karahi )

ہریالی چکن Karahi  )Urdu Recipe Of Haryali Chicken Karahi, PakMotion.Pk, Urdu Recipe Of Haryali Chicken Karahi,  pakmotion.pk ,  Haryali Chicken Karahi, How To make Haryali Chicken Karahi in Pakistan, Urdu Tutorial to make Haryali Chicken Karahi, Pakmotion.pk, Haryali Chicken Karahi Urdu recipe, cooking Tips, How To make Haryali Chicken Karahi Urdu Recipe tutorial in Pakistan, Cooking recipes, Pakistan Cooking Recipes, Online Cooking Tip, online Cooking Recipes, Tasty Foods in Pakistan, How to make Tasty Foods in Pakistan, Recipes Of Tasty Food, Urdu Online Cooking Recipes, Pakistani Foods Urdu Recipes, How To make Pakistani foods, Pakistani Dishes. See much more recipes on PakMotion.pk.

Recipe Of Haryali Chicken Karahi in Urdu

کھانے کی ڈائری سے Zarnak Sidhwa طرف ہریالی چکن Karahi کے مسالا ٹی وی ہدایت. ہریالی چکن Karahi کے لئے یہ منہ پانی "رمضان کی ترکیبیں" ہدایت 30 منٹ میں تیار اور 2-4 لوگوں کے کام کرتا ہے کر سکتے ہیں. ہدایت اجزاء چکن (16 ٹکڑوں میں کاٹ) 1 پورے دہی 1 کپ تیل 1 کپ دنیا کٹی پتے گچرچھا 1 نیبو 2 پیاز جلد 6 سبز مرچیں ساتھ سیاہ مرچ 1 عدد ادرک لہسن پیسٹ 1 چمچ نمک ہدایت طریقہ ذائقہ کچل 8 to10 3 لہسن 16 ٹکڑے ٹکڑے میں 1 پوری چکن کاٹو اور گنگنے پانی کے ساتھ دھونا. 1 کپ دہی، 1 چمچ ادرک لہسن پیسٹ اور نمک کے ساتھ ابلنا چکن دہی سوھ کے پانی تک ذائقہ. آگ سے ہٹا دیں. دنیا پتیوں کی ایک دوسرے کے ساتھ 1 جتھا، جلد کے ساتھ لہسن کے 6 لونگ اور 8 سے 10 سبز مرچیں مرکب. حرارت 1 پین میں کپ تیل، رنگ میں گولڈن براؤن تک 3 کٹی پیاز اور بھون شامل کریں. تلی ہوئی پیاز میں سے نصف کو ہٹا دیں اور ایک طرف رکھ. باقی میں تیل اور پیاز مرکب چٹنی مرکب میں شامل کریں. اچھی طرح بھون اور 1 نیبو کا رس شامل کریں. اب ابلا ہوا چکن شامل کریں. آخر 1 عدد کچل کالی مرچ اور 1 نیبو کا رس شامل کریں. کیا تک 5 منٹ کے لئے ابالنا. براؤن پیاز باقی میں شامل کریں اور خدمت.
Picture:Recipe Of Haryali Chicken Karahi

Recipe Of Haryali Chicken Karahi in English
Recipe for Haryali Chicken Karahi can be prepared in 30 minutes and serves 2-4 people. Recipe Ingredients Chicken (cut into 16 pieces) 1 whole Yogurt 1 cup Oil 1 cup Coriander leaves chopped 1 bunch Lemon 2 Onion chopped 3 Garlic with skin 6 Green chilies 8 to10 Black pepper crushed 1 tsp Ginger garlic paste 1 tbsp Salt to taste Recipe Method Cut 1 whole chicken into 16 pieces and wash with lukewarm water. Boil chicken with 1 cup yogurt, 1 tbsp ginger garlic paste and salt to taste till water of yogurt dries. Remove from fire. Blend together 1 bunch of coriander leaves, 6 cloves of garlic with skin and 8 to 10 green chilies. Heat 1 cup oil in pan, add 3 chopped onion and fry till golden brown in color. Remove half of the fried onion and keep aside. In remaining oil and onion add blended chutney mixture. fry well and add juice of 1 lemon. Now add boiled chicken. Lastly add 1 tsp crushed black pepper and juice of 1 lemon. Simmer for 5 minutes till done. Add in remaining brown onion and serve.

0 comments: