Monday 20 October 2014

Recipe Of BADAMI CHATNI KABAB In Urdu And English

بادامی CHATNI کباب :Urdu Recipe Of BADAMI CHATNI KABAB, PakMotion.Pk, English Recipe Of BADAMI CHATNI KABAB,  pakmotion.pk ,  BADAMI CHATNI KABAB, How To make BADAMI CHATNI KABAB in Pakistan, Urdu Tutorial to make BADAMI CHATNI KABAB, Pakmotion.pk, BADAMI CHATNI KABAB Urdu recipe, cooking Tips, How To make BADAMI CHATNI KABAB Urdu Recipe tutorial in Pakistan, Cooking recipes, Pakistan Cooking Recipes, Online Cooking Tip, online Cooking Recipes, Tasty Foods in Pakistan, How to make Tasty Foods in Pakistan, Recipes Of Tasty Food, Urdu Online Cooking Recipes, Pakistani Foods Urdu Recipes, How To make Pakistani foods, Pakistani Dishes. See much more recipes on PakMotion.pk.

Recipe Of BADAMI CHATNI KABAB In Urdu
اجزاء: 
  • میں Boneless ٹکڑے بیف ½ کلو 
  • سپلٹ بنگال گرام ½ کٹورا 
  • لہسن لونگ (کھلی) 4 
  • ادرک 1 چھوٹا سا ٹکڑا 
  • نمک کی ضرورت کے طور پر 
  • پوری لال مرچیں 6 
  • چند تمام مصالحے مکمل 
  • پوری دنیا 1 عدد 
  • وائٹ جیرا 1 عدد 
  • کے طور پر ضرورت فراانگ کے لئے تیل 
  • انڈے کی سفید 1  

CHATNI کے لئے اجزاء: 
  •   بادام 20 
  • سبز مرچیں 4 
  • سبز دنیا 1 جتھا 
  • ٹکسال 1 جتھا پتے 
  • پسے ہوئے کالی مرچ 1 عدد 
  • نیبو 2  

طریقہ: 
ایک پین میں ½ کلو گوشت میں Boneless ٹکڑے ٹکڑے شامل، ½ کٹورا بنگال گرام، 4 لہسن لونگ، ادرک 1 چھوٹا سا ٹکڑا، پورے تمام مصالحے، 6 پوری لال مرچ، 1 عدد سفید جیرا، 1 عدد پوری دنیا، پانی اور نمک کے 4 کٹوری اور پھر کھانا پکانا کرنے کے لئے رکھنے. 
چکن کیا ہے اور جب پانی تو چولہا سے باہر لے اور اسے ٹھنڈا اور ہیلی کاپٹر میں کاٹنا اور اس میں 1 انڈے کی سفید شامل evaporates ہے. 
1 جتھا پودینے کے پتے، 1 گچرچھا سبز دنیا اور 4 سبز مرچ شامل کریں اور ان کے گھل مل. ضرورت ہے اور 20 کٹی بادام کے طور پر بعد میں نمک شامل کریں. 
آپ کے ہاتھ چکنائی اور کباب مسالا پھیل اور پھر مرکز میں chatni ڈال دیا اور kababs بنانے. 
شامل کرتے kababs تیار، اتلی بھون ان ہیں. وہ کیا کر رہے ہیں ایک بار، پھر انہیں باہر لے اور لہسن کی چٹنی کے ساتھ خدمت.
Recipe Of BADAMI CHATNI KABAB

Recipe Of BADAMI CHATNI KABAB In English
INGREDIENTS:
  • Beef Boneless Pieces      ½ kg
  • Split Bengal Gram     ½ bowl
  • Garlic Cloves (peeled)        4
  • Ginger       1 small piece
  • Salt           as required
  • Whole Red Chilies         6
  • Whole All Spices       few
  • Whole Coriander        1 tsp
  • White Cumin           1 tsp
  • Oil for frying           as required
  • Egg Whites          1

INGREDIENTS FOR CHATNI:
  •  Almonds         20
  • Green Chilies         4
  • Green Coriander       1 bunch
  • Mint Leaves        1 bunch
  • Crushed Black Pepper      1 tsp
  • Lemons      2

METHOD:
In a pan add ½ kg beef boneless pieces, ½ bowl Bengal gram, 4 garlic cloves, 1 small piece of ginger, whole all spices, 6 whole red chilies, 1 tsp white cumin, 1 tsp whole coriander, 4 bowls of water and salt and then keep it to cook.
When the chicken is done and water evaporates then take it out from the stove and cool it down and chop it in the chopper and add 1 egg white in it.
Add 1 bunch mint leaves, 1 bunch green coriander and 4 green chilies and blend them. Later add salt as required and 20 chopped almonds.
Grease your hands and spread kabab masala and then put chatni in center and make kababs.
When add kababs are ready, shallow fry them. Once they are done, then take them out and serve with garlic sauce.

0 comments: