Monday 27 October 2014

Recipe Of GHOBI GOSHT In Urdu And English

Urdu Recipe Of GHOBI GOSHT, Restaurant style recipe GHOBI GOSHT , PakMotion.Pk, English Recipe GHOBI GOSHT, restaurant style GHOBI GOSHT recipe,  pakmotion.pk ,  GHOBI GOSHT, restaurant style GHOBI GOSHT recipe, How To make GHOBI GOSHT, restaurant style GHOBI GOSHT recipe in Pakistan, Urdu Tutorial to make GHOBI GOSHT, restaurant style GHOBI GOSHT recipe, Pakmotion.pk, GHOBI GOSHT, restaurant style GHOBI GOSHT recipe Urdu recipe, cooking Tips, How To make GHOBI GOSHT, restaurant style GHOBI GOSHT recipe Urdu Recipe tutorial in Pakistan, Cooking recipes, Pakistan Cooking Recipes, Online Cooking Tip, online Cooking Recipes, Tasty Foods in Pakistan, How to make Tasty Foods in Pakistan, Recipes Of Tasty Food, Urdu Online Cooking Recipes, Pakistani Foods Urdu Recipes, How To make Pakistani foods, Pakistani Dishes. See much more recipes on PakMotion.pk.

Recipe Of GHOBI GOSHT In Urdu
اجزاء: 
  1. گائے کے گوشت یا گوشت ½ کلو 
  2. گوبھی (باریک کٹی) 1 
  3. پسے ہوئے سرخ مرچیں 1 چمچ 
  4. ہلدی پاؤڈر 1 عدد 
  5. ذائقہ نمک 
  6. ادرک لہسن پیسٹ 1 چمچ 
  7. پتلی کٹی پیاز 2 
  8. باریک کٹی ادرک 2 چمچ 
  9. پتلی سبز دنیا 1 جتھا کٹی 
  10. لانگ sliced ​​کے سبز مرچیں 4 
  11. تیل 1 کپ 

طریقہ: 
طور پر ضرورت ہے ایک پین میں ½ کلو گوشت یا بیف، 2 کپ گرم پانی، 2 پتلی کٹی پیاز، 1 چمچ ادرک لہسن کا پیسٹ، 1 چمچ پسے ہوئے سرخ مرچیں، 1 عدد ہلدی پاؤڈر اور نمک شامل کریں. 
گوشت کیا جاتا ہے تو، پھر 1 پتلی کٹی گوبھی شامل کریں اور کچھ دیر کے لئے یہ کھانا پکانا. 2 چمچ باریک کٹی ادرک اور 4 پتلی کٹی ہری مرچیں شامل کریں اور ابالنا پر ڈال دیا. گوبھی کا اپنا پانی میں کیا جائے گا. آخر میں کچھ وقت کے لئے یہ کھانا پکانا اور باریک کٹی دنیا کے 1 گروپ کے ساتھ اس کی خدمت.
Recipe Of GHOBI GOSHT

Recipe Of GHOBI GOSHT In English
INGREDIENTS:
  1. Beef or Meat ½ kg
  2. Cauliflower (Finely Chopped) 1
  3. Crushed Red Chilies 1 tbsp
  4. Turmeric Powder 1 tsp
  5. Salt   to taste
  6. Ginger Garlic Paste 1 tbsp
  7. Finely Chopped Onions 2
  8. Finely Chopped Ginger 2 tbsp
  9. Finely Chopped Green Coriander 1 bunch
  10. Long Sliced Green Chilies 4
  11. Oil 1 cup

METHOD:
In  a pan add ½ kg meat or beef, 2 cups hot water, 2 finely chopped onions, 1 tbsp ginger garlic paste, 1 tbsp crushed red chilies, 1 tsp turmeric powder and salt as required.
When meat is done, then add 1 finely chopped cauliflower and cook it for a while. Add 2 tbsp finely chopped ginger and 4 finely chopped green chilies and put it on simmer. Cauliflower will be done in its own water. Cook it for some time in the end and serve it with 1 bunch of finely chopped coriander.

0 comments: