Monday 20 October 2014

Recipe Of Aloo Chaat In Urdu And English

Urdu Recipe Of Aloo Chaat, PakMotion.Pk, English Recipe Of Aloo Chaat,  pakmotion.pk ,  Aloo Chaat, How To make Aloo Chaat in Pakistan, Urdu Tutorial to make Aloo Chaat, Pakmotion.pk, Aloo Chaat Urdu recipe, cooking Tips, How To make Aloo Chaat Urdu Recipe tutorial in Pakistan, Cooking recipes, Pakistan Cooking Recipes, Online Cooking Tip, online Cooking Recipes, Tasty Foods in Pakistan, How to make Tasty Foods in Pakistan, Recipes Of Tasty Food, Urdu Online Cooking Recipes, Pakistani Foods Urdu Recipes, How To make Pakistani foods, Pakistani Dishes. See much more recipes on PakMotion.pk.

Recipe Of Aloo Chaat In Urdu
اجزاء: آلو (کھلی اور diced) 1/2 عدد بنا ہوا جیرا پاؤڈر 1 عدد Chaat کی مسالا 1 عدد املی کی چٹنی ٹکسال چٹنی کٹی دنیا گارنش چھوڑ دیتا ہے 3 لال مرچ پاؤڈر: (اختیاری) کٹی پیاز ٹماٹر طریقہ فراانگ کے لئے تازہ انار کے بیجوں تیل julienned: گرمی ایک wok اور گہری بھون آلو میں تیل، گولڈن براؤن تک اور کے ذریعے پکایا. کاغذ پر ڈرین. ایک کٹوری میں، فرائڈ آلو کی جگہ، اور سرخ مرچ پاؤڈر، جیرا پاؤڈر، Chaat کی مسالا کے ساتھ ٹاس. ذائقہ اور یکساں طور پر کوٹ ٹاس ٹکسال چٹنی، املی کی چٹنی کے مطابق کریں. toothpicks کے ساتھ، انفرادی کٹوری میں، دنیا کی پتیوں کے ساتھ garnished کی خدمت کرو. تم نے بھی کٹی پیاز، ٹماٹر julienne کا یا انار کے بیجوں کے ساتھ Aloo Chaat کی گارنش کر سکتے ہیں.
Picture:Recipe Of Aloo Chaat

Recipe Of Aloo Chaat In English
Ingredients: Potatoes (peeled and diced) 3 Red chilli powder 1/2 tsp Roasted cumin powder 1 tsp Chaat masala 1 tsp Tamarind chutney Mint chutney Chopped coriander leaves To Garnish: (optional) Chopped onion Tomato julienned Fresh pomegranate seeds Oil for frying Method: Heat oil in a wok and deep fry potatoes, till golden brown and cooked through. Drain on paper. In a bowl, place the fried potatoes, and toss with red chilli powder, cumin powder, chaat masala. Add mint chutney, tamarind chutney according to taste and toss to coat evenly. Serve, with toothpicks, in individual bowls, garnished with coriander leaves. You can also garnish the aloo chaat with chopped onion, tomato julienne or pomegranate seeds.

0 comments: