Friday, 5 February 2016

Ragu Recipe in Urdu And English

Ragout Pasta Recipe for Delicious taste 

ragu spaghetti sauce

Ingredients:

  • Pasta boiled 2 cups
  • Olive oil 2 tbsp
  • Chopped onion 1 cup
  • Tomatoes (cut into wedges) 4
  • Tomato paste 2 tbsp
  • Sliced mushrooms 2 cups
  • Chopped fresh basil 1/4 cup
  • Salt to taste
  • Black pepper to taste

Method

Heat the oil in an exceedingly pan and cook the onion for concerning five minutes. Add the fixings, tomato wedges and mushrooms, and simmer, stirring sometimes, for concerning twenty minutes, till the tomatoes and mushrooms area unit broiled through and therefore the sauce is reduced and thickened. Sprinkle on the basil, salt and pepper and stir to mix. Pour over alimentary paste and serve.

:اجزاء

پاستا کی 2 کپ ابلا ہوا

زیتون کا تیل 2 چمچ
کٹی پیاز 1 کپ
ٹماٹر 4 (wedges میں کاٹ)
ٹماٹر کا پیسٹ 2 کھانے کے چمچ
قاش مشروم 2 کپ
کٹی تازہ تلسی 1/4 کپ
ذائقہ نمک
ذائقہ کے لئے کالی مرچ

:طریقہ

ایک پین میں تیل گرم کریں اور 5 منٹ کے لئے کھانا پکانا پیاز. ، کے بارے میں 20 منٹ کے لئے، کبھی کبھار stirring ٹماٹر پیسٹ، ٹماٹر wedges اور مشروم شامل، اور ابالنا، ٹماٹر اور مشروم کے ذریعے پکایا جاتا ہے اور چٹنی کم ہے اور thickened ہے جب تک. تلسی، نمک اور کالی مرچ پر چھڑک اور جمع ہلچل. پاستا کے اوپر ڈال اور خدمت.

0 comments: