Wednesday 21 January 2015

Recipe Of HARAY MASALAY WALAY CHAWAL in Urdu and English

Urdu Recipe Of HARAY MASALAY WALAY CHAWAL , Restaurant style recipe HARAY MASALAY WALAY CHAWAL , PakMotion.Pk, English Recipe HARAY MASALAY WALAY CHAWAL, restaurant style HARAY MASALAY WALAY CHAWAL recipe,  pakmotion.pk ,  HARAY MASALAY WALAY CHAWAL, restaurant style HARAY MASALAY WALAY CHAWAL recipe, How To make HARAY MASALAY WALAY CHAWAL, restaurant style HARAY MASALAY WALAY CHAWAL recipe in Pakistan, Urdu Tutorial to make HARAY MASALAY WALAY CHAWAL, restaurant style HARAY MASALAY WALAY CHAWAL recipe, Pakmotion.pk, HARAY MASALAY WALAY CHAWAL, restaurant style HARAY MASALAY WALAY CHAWAL recipe Urdu recipe, cooking Tips, How To make HARAY MASALAY WALAY CHAWAL, restaurant style HARAY MASALAY WALAY CHAWAL recipe Urdu Recipe tutorial in Pakistan, Cooking recipes, Pakistan Cooking Recipes, Online Cooking Tip, online Cooking Recipes, Tasty Foods in Pakistan, How to make Tasty Foods in Pakistan, Recipes Of Tasty Food, Urdu Online Cooking Recipes, Pakistani Foods Urdu Recipes, How To make Pakistani foods, Pakistani Dishes. See much more recipes on PakMotion.pk

Recipe Of HARAY MASALAY WALAY CHAWAL in English
 HARAY MASALAY WALAY CHAWAL
Ingredients:
  • Rice ½ kg
  • Fennel Seeds 2 tsp
  • Cumin Seeds 2 tsp
  • Onion 1
  • Salt 1 tsp
  • Oil 4 tbsp
  • Spring Onion 250 gms
  • Green Peas ½ kg
  • Green Coriander ½ bunch
  • Mint leaves ½ bunch
  • Green Chilies 4
  • Garlic Cloves 4
  • Lemon Juice 4 tbsp
METHOD:
Heat 4 tbsp oil in a pot and brown 4 tbsp onions in it. In a blender roughly chop 2 tsp fennel seeds, 2 tsp cumin seeds, ½ bunch fresh coriander, ½ bunch fresh mint, 4 green chillies, 4 garlic cloves and 4 tbsp lemon juice. Now add this mixture into the fried onions.Along with this add ½ green peas and mix everthing well on high heat. To this add 1 glass of water . When it boils once or twice add ½ kilo pre- soaked rice. Once the rice has simmered, add 250 gms spring onions and turn off the heat.


Recipe Of HARAY MASALAY WALAY CHAWAL in urdu
Haray کی MASALAY Walay کی چاول
اجزاء:
  • چاول ½ کلو
  • سونف کے بیج 2 عدد
  • جیرا 2 عدد
  • پیاز 1
  • نمک 1 چائے کا چمچ
  • تیل 4 چمچ
  • موسم بہار پیاز 250 گرام
  • سبز مٹر ½ کلو
  • سبز دنیا ½ چڑھانے
  • ٹکسال ½ چڑھانے چھوڑ دیتا ہے
  • سبز مرچیں 4
  • لہسن لونگ 4
  • نیبو کا رس 4 چمچ
طریقہ: ایک برتن میں اور اس میں بھوری 4 چمچ پیاز میں 4 چمچ تیل گرم کریں. ایک blender میں تقریبا 2 عدد سونف کے بیج، 2 عدد جیرا کاٹنا، ½ چڑھانے تازہ دنیا، ½ چڑھانے تازہ ٹکسال، 4 سبز مرچ، 4 لہسن لونگ اور 4 چمچ لیموں کا رس. اب اس ADD کے ساتھ onions.Along تلی ہوئی ½ سبز مٹر میں اس مرکب شامل کریں اور تیز آنچ پر اچھی طرح everthing اختلاط. اس کے پانی کی 1 گلاس شامل کریں. یہ فوڑے ایک یا دو بار ½ کلو پری بھیگی چاول شامل کریں. چاول سوپ ہے ایک بار، 250 گرام پیاز موسم بہار کا اضافہ کریں اور گرمی بند کر دیں . اب اس ADD کے ساتھ onions.Along تلی ہوئی ½ سبز مٹر میں اس مرکب شامل کریں اور تیز آنچ پر اچھی طرح everthing اختلاط . اس کے پانی کی 1 گلاس شامل کریں . یہ فوڑے ایک یا دو بار ½ کلو پری بھیگی چاول شامل کریں . چاول سوپ ہے ایک بار ، 250 گرام پیاز موسم بہار کا اضافہ کریں اور گرمی بند کر دیں.

0 comments: